Φωτογράφιση Κουτιά Δώρων Τροφίμων

Αναλαμβάνουμε τη Φωτογράφιση Κουτιά Δώρων Τροφίμων. Η φωτογράφιση πραγματοποιείται στο Studio μας ή στο δικό σας χώρο, με εξειδικευμένο φωτογραφικό εξοπλισμό σύγχρονης υψηλής τεχνολογίας, αποτυπώνοντας με ευκρίνεια και σε υψηλή ανάλυση τις λεπτομέρειες της φωτογράφισης των προιόντων σας. Αν σας ενδιαφέρει η φωτογράφιση και των δικών σας Κουτιά Δώρων Τροφίμων, επικοινωνήσετε: κιν.: 6944316983 email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ:

Δημήτρης Κανελλόπουλος

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ:

Αμαλία Τόγιας | DIgiarts

ΚΑΜΕΡΕΣ :

Nikon D850 / Nikon Z6

ΦΩΤΙΣΜΟΣ:

Bownes Studio Strobe Lights

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:

Manfroto, Lastolite

ΘΕΜΑ :

Φωτογράφιση Κουτιά Δώρων Τροφίμων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:

4 Δεκεμβρίου 2020

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του πελάτη TROFO και αφορά συκευασίες δώρων με τρόφιμα για την περιόδο των εορτών του Δεκεμβρίου και της Πρωτοχρονιάς.

Για να σας δώσουμε μία προσφορά, επικοινωνήστε μαζί μας κιν.: 6944 31 69 83 ή στείλτε email στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.