ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ,
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Σας παραθέτουμε συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη φωτογράφιση προιόντων.

Στη «Packshot Creative Product Photography”, οι διαδικασίες που απαιτούνται για τη φωτογράφηση των προϊόντων σας δεν θα μπορούσαν να είναι ευκολότερες.


Πρώτα αποφασίστε ποια προϊόντα χρειάζεστε να φωτογραφίσετε και, στη συνέχεια, συμπληρώστε τη φόρμα “Προσφορά”, ή στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή καλέστε μας στο κιν. 6944316983.


Συνήθως μέσα σε μια ημέρα θα είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας με μια λεπτομερή προσφορά και μια περιγραφή του καλύτερου τρόπου για να προχωρήσουμε.

Μπορείτε οι ίδιοι να μας παραδώσετε τα προϊόντα σας ή αν προτιμάτε να κανονίσετε μια ταχυμεταφορά.

Μόλις παραλάβουμε τα προϊόντα σας, θα προχωρήσουμε στη φωτογράφηση τους σύμφωνα με τις ακριβείς προδιαγραφές σας. Οι λήψεις από τη φωτογράφιση θα επεξεργαστούν ψηφιακά έως όσπου όλες οι φωτογραφίες να είναι τέλειες.


Στη συνέχεια, οι τελικές φωτογραφίες θα σας σταλούν σε χαμηλή ανάλυση με υδατογράφημα στο email σας, μέσω της υπηρεσίας “Wetransfer” για έγκριση.


Μόλις μας ενημερώσετε ότι είστε ικανοποιημένοι με την παρεχόμενη υπηρεσία και δεν απαιτείται περαιτέρω εργασία, μπορούμε στη συνέχεια να παραλάβετε τα προϊόντα σας.

Ένα τιμολόγιο αποστέλλεται ηλεκτρονικά στο email σας. Με την εξόφληση της αμοιβής μας οι τελικές φωτογραφίες αποστέλλονται στο email σας με την υπηρεσία “Wetransfer”.

Χρεώνουμε ανάλογα με τον αριθμό των λήψεων μέσα σε μια Φωτογράφιση.

Όσο περισσότερες λήψεις ζητήσετε το κόστος ανά λήψη θα είναι μικρότερο.

Επισκεφθείτε τη σελίδα τιμών μας για μια πλήρη ανάλυση.

Ζητήστε μας Προσφορά.

O τρόπος πληρωμής καθορίζεται στη προσφορά που θα σας στείλουμε. Προκαταβολή ζητάμε μόνο από νέους πελάτες.

H πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση στο Τραπεζικό Λογαριασμό μας, ή μετρητά για ποσά μικρότερα των 500€.

Εξειδικευόμαστε στη φωτογράφιση προιόντων για διαδικτυακές πλατφόρμες αγοράς προιόντων, πετυχαίνοντας τη καλύτερη παρουσίαση των προιόντων σας, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που καθορίζει η κάθε μία από αυτές όσο αφορά τις διαστάσεις και την ανάλυση των αρχείων.

Τα δικαιώματα χρήσης όλων των τελικών φωτογραφιών μεταφέρονται σε εσάς. Διατηρούμε το δικαίωμα να δημοσιεύουμε τις φωτογραφίες σας, σαν δείγμα της δουλειάς μας, στην ιστοσελίδα της “Packshot Creative Product Photography”, στις σελίδες μας στα Social και σε άλλες προωθητικές ενέργειες μας.

Δεν είναι πρόβλημα για εμάς να υπογράψουμε "Σύμβαση Εμπιστευτικότητας". Εξάλλου κάθε φωτογράφισης πραγματοποιείται με διαδικασίες που δεν επιτρέπουν σε τρίτους να γνωρίζουν για αυτή.

Μια καλή γραπτή περιγραφή, θα έχει σαν αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να φωτογραφήσουμε τα προϊόντα σας ακριβώς όπως τα θέλετε. Θα είναι ακόμα καλύτερο αν μαζί με τη σύντομη περιγραφή μας στείλετε και οπτικό υλικό το οποίο θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε τι θέλετε.

Η Φωτογράφιση Πορτραίτων δεν είναι δυνατή να γίνει στο Studio της "Packshot Creative Product Photography". Το Studio μας είναι εξειδικευμένο για τη φωτογράφιση προϊόντων όπως Τρόφιμα,  Κοσμήματα, Παπούτσια, τσάντες κ.λ.π.

 

Για τη φωτογράφιση του Πορτραίτου θα χρησιμοποιήσουμε το Studio της "D.images Professional Photography".

 

Επίσης για τη Φωτογράφιση του Πορτραίτου σας, μπορούμε να έρθουμε στις εγκαταστάσεις σας. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα χώρο μεσαίου μεγέθους, ώστε να μπορούμε να ρυθμίσουμε τον φωτισμό. Μετά τη φωτογράφηση θα επεξεργαστούμε όλες τις εικόνες σας στο στούντιο μας.

Ναι μπορούμε! Το μεγαλύτερο μέρος των φωτογραφίσεων προϊόντων που πραγματοποιούμε είναι για ιστότοπους και eShop. Μπορούμε να παραδώσουμε τα αρχείων των φωτογραφιών των προϊόντων σας σε μορφή .jpeg που είναι οι κλασική μορφή αρχείων για δημοσίευση φωτογραφιών στο διαδίκτυο. Εάν έχετε ήδη μία ιστοσελίδα θα πρέπει να δώσετε τα αρχεία των φωτογραφιών που δημιουργήσαμε για εσάς στο διαχειριστής της ιστοσελίδας σας. Εναλλακτικά αν η διαδικασία αυτή είναι πολύ τεχνική για εσάς, μπορείτε να μας δώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας του διαχειριστή της ιστοσελίδας σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς απευθείας μαζί του. Εάν δεν έχετε ιστοσελίδα, τότε σίγουρα έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Είμαστε το μοναδικό Φωτογραφικό Studio Προϊόντων στην Ελλάδα το οποίο προσφέρει στους πελάτες Σχεδιασμό & Κατασκευή Ιστοσελίδων. Προσφέρουμε μια πλήρη υπηρεσία σχεδιασμού Ιστοσελίδων και eShop. Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπηρεσία σχεδιασμού της Ιστοσελίδας και του eShop σας.

Παραδίδουμε αρχεία Υψηλής Ανάλυσης σε μορφή .jpeg, ωστόσο μπορούμε να παρέχουμε, με μία μικρή επιπλέον χρέωση, σχεδόν οποιαδήποτε μορφή αρχείου (π.χ. .tiff / .png κ.α.) & ανάλυση μας ζητήσετε, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων .psd.

To Studio μας βρίσκεται στην Αθήνα, στη περιοχή Μαρούσι. Η διεύθυνση μας είναι Κυβέλης 9 & Μακεδονίας 11. Είμαστε πολύ κοντά στο Σταθμό ΚΑΤ του ΗΣΑΠ με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Η Βιντεογράφιση των προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί. Στη "Packshot Creative Product Photography" έχουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό, τη γνώση και την εμπειρία για να δημιουργήσουμε βίντεο για τα προϊόντα σας.

Η χρέωση ενός βίντεο των προϊόντων σας εξαρτάται από τη διάρκεια του τελικού βίντεο τις επεξεργασίες και τα ιδιαίτερα στοιχεία που θα μας ζητήσετε. Μόλις μας ενημερώσετε για τις απαιτήσεις σας, θα είμαστε σε θέση να σας στείλουμε μια προσφορά.

Ναι! Όλες οι λήψεις προϊόντων μας μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιοδήποτε χρώμα φόντου. Εάν έχετε ένα ακριβές χρώμα απλώς δώστε μας τον κωδικό χρώματος. Αν η αρχική φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε σε Λευκό φόντο και θέλετε να το αλλάξετε, αυτό μπορεί να γίνει με μία μικρή χρέωση.

Η παρουσίαση του πελάτη κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης κρίνεται απαραίτητα μόνο όταν αυτό απαιτείται από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προιόντων και πιθανές δυσκολίες στη φωτογράφιση τους.

H επιστροφή των προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη. Πραγματοποιείται με δική σας υπόδειξη. Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από το Studio μας.

Ναι! Παρέχουμε υπηρεσία “Επεξεργασίας Εικόνων” με άμεση παράδοση. Ενημερώστε μας και θα σας στείλουμε μια προσφορά.

Ναι! Μπορούμε να σας παραδώσουμε αρχεία με διάφανο (transparent) φόντο, σε μορφή αρχείου .png.

Ναι! Μπορούμε να το κάνουμε αυτό για εσάς. Ζητήστε μας προσφορά.

Ο χρόνος που απαιτείται για μία φωτογράφιση εξαρτάται από τον αριθμό των λήψεων. Μόλις μάθουμε τον αριθμό των λήψεων και το είδος των προϊόντων σας, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παραδώσουμε τα αρχεία.

Μπορούμε να σας παραδώσουμε φωτογραφίες σε 24-48 ώρες Για την υπηρεσία αυτή υπάρχει χρέωση. Ζητήστε μας προσφορά.

Έχετε περισσότερες Ερωτήσεις;

Μπορείτε να μας τις στείλετε επιλέγοντας παρακάτω "EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ"